90s feest voor 25plussers

frank | 24 oktober 2012
headlines



Je eerste zoen, de eerste keer teut dankzij bier of bessen, stiekem uit ook als je huisarrest had… Wie kent deze tijd niet? Digitale foto’s,  Facebook en Hyves bestonden nog niet in de jaren 90, dus je kon schaamteloos je gang gaan! Veel Haarlemmers beleefden hun avonturen op de beruchte feesten in het aloude Stadscafé. Na bijna 15 jaar vindt op vrijdag 2 november 2012 voor de vierde maal hét Haarlemse 90s feest voor 25plus plaats in het Patronaat!


Na een erg geslaagde eerste editie in 2009, waar wegens de overweldigende belangstelling uitgeweken werd naar de grote zaal, wordt er ook dit jaar op de eerste vrijdag van november een duik in het verleden genomen. Ideaal voor iedereen die van een 90s feest houdt met alleen maar leeftijdsgenoten! Kortom, feesten met de mensen die de 90s echt zelf hebben meegemaakt.

Hokjes bestonden niet in die tijd: platen van Anouk, de Vengaboys, DJ Jean en Dune gingen hand in hand. Meebrullen op Marco Borsato of Guus Meeuwis, hakken op de Party Animals, of clubben op de sounds van de iT en Stricty Club cd’s. Alles kon, als het maar feest was. Op vrijdag 2 november dus geen hokjes, maar blokjes. Hakken, slijpen, housen en meebrullen all night long!

Dit jaar is er een speciale act geboekt. Welke, dat is nog een verrassing! Maar zorg dat je op tijd binnen bent. Post ook je favoriete liedje of foto uit die tijd op www.facebook.com/ninetiesparty en vertel meteen je mooiste 90s herinnering erbij. Want voor de mooiste verhalen en foto’s zijn er mooie prijzen, zoals een zak drankmunten op de avond zelf, snoepkettingen en nog meer 90s goodies!

Dus trek je strakke levi’s broek en dito bloesje of naveltruitje van weleer aan, neem een slok passoa of pisang ambon en spring vrijdag 2 november op je fiets naar het Patronaat!

Hét Haarlemse 90s feest voor 25plus
Vrijdag 2 november
22:00 - 04:00
Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
Voorverkoop: 10,- via Patronaat.nl 
Deurverkoop: 12,-
Minimumleeftijd: 21
www.facebook.com/ninetiesparty
Event
Powered by Flexcited


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws