Fuse

Jesse | 6 november 2012
headlines

De Utrechtse poptempel Tivoli start in november in samenwerking met Guerilla Speakerz een nieuwe clubavond genaamd Fuse.

De avond komt in het teken te staan van high energy electronic music. Bezoekers kunnen bass music in de breedste zin van het woord verwachten. De eerste editie vindt plaats op vrijdag 9 november met niemand anders dan Lunice als special guest. Deze dj en producer uit Canada wist eerder al de aandacht te trekken met de EP's 'One Hunned' en 'Stacker Upper' en zijn releases op LuckyMe. Echt bekend werd hij onlangs door zijn samenwerking met Hudson Mohawke, onder de naam "TNGHT" brachten ze een game changing EP uit die door de hele bass wereld met gejuich werd ontvangen.

lunice

Residents van deze nieuwe club avond zijn de mannen van Guerilla Speakerz. Met hun energieke mix van onder andere Grime, Juke en Garage weten ze het publiek als geen ander los te laten gaan. In oktober releasen ze hun eerste solo EP op het Trouble&Bass label. Ook Boemklatsch komt langs tijdens deze eerste Fuse! De heren van dit collectief kennen we natuurlijk als residents van Dumdum en tevens van verschillende EP's zoals de in het voorjaar uitgebrachte EP 'All the time' en het mix album 'Boemklatsch Equalizer'. Ook de live-reputatie van Boemklatsch liegt er niet om: de mannen hebben de afgelopen jaren laten keer op keer laten zien dat ze weten hoe ze het dak er af moeten blazen.

Meer info op www.tivoli.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws