Kreeft & Popcorn

frank | 14 november 2012
headlines



Het zal niet onopgemerkt gebleven zijn, maar De Lichtfabriek in Haarlem is opvallend actief . Het eindejaar staat weer vol geprogrammeerd met een zeer gevarieerd cultureel en feestelijk programma. Opvallend binnen deze programmering is het evenement van vrijdag 16 november. De Lichtfabriek organiseert in samenwerking met Interlab Music een onvervalste VrijMiBo luisterend naar de titel: Kreeft & Popcorn.
 
In juni j.l. vond in de Amsterdamse Zuiderkerk de eerste editie plaats van Kreeft & Popcorn. In een prachtige entourage zijn voor de kick-off editie kosten nog moeite gespaard gebleven om het werkende publiek een nieuwe impuls te geven aan de term: “HET IS WEEKEND”. Kreeft staat voor het chique karakter van een feestje met een zakelijk tintje. Na een week hard werken mag je ontspannen en kunnen de touwtjes gevierd worden. Daar is popcorn bij nodig want een stijve netwerk party daar ga je maar lekker doordeweeks naar toe. Bij Kreeft & Popcorn kom je om plezier te maken en mag er gedanst worden.
 
Helemaal logisch klinkt dit wanneer je kijkt naar de ijzersterke muzikale programmering.  Met Kraak & Smaak, Franklin Reeves vs. TESSisMORE, Kraver en resident Roger Stoudt klinkt er een dosis verantwoorde muziek uit het nieuwe dikke sound system wat recentelijk in de Lichtfabriek is geïnstalleerd. Deep-house, nu-disco en house zijn de genres die passen binnen het stramien van Kreeft & Popcorn. Muziek met een boodschap of liever gezegd: Fruit4Ears!
 
Wat de titel doet vermoeden, is dat je aan de culinaire kant ook het nodige kunt verwachten. Vrijdag 16 november wordt de catering verzorgd door De Buzz die opereert vanuit een klassieke Peugeot en tevens dienst doet als waanzinnige eyecatcher. Heerlijke culinaire snacks en bruisende glaasjes Piper champagne worden hieruit geserveerd.
 
Een betere reden om Kreeft & Popcorn vast op je kalender te zetten is er niet wanneer je weet dat De Waardepolder als grootste en meest bedrijvige industrieterrein van Nederland te boek staat. Laat hier nou ook net De Lichtfabriek haar residentie vinden. Wil je met een groep een aparte tafel reserveren dan kan dat. Er zijn slechts 8 tafels beschikbaar voor gezelschappen van 6 tot 10 personen. Stuur een mailtje naar info@kreeftenpopcorn.nlals je hier meer over wilt weten. Vanaf 17:00 uur zijn de deuren geopend en ben je van harte welkom. Kaarten zijn te bestellen via www.lichtfabriek.nl.
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws