Donuts met A-Trak

Jesse | 15 november 2012
headlines

Donuts komt met een speciale Buma Rotterdam Beats Special, die vrijdag 16 november plaats vindt in de Rotterdamse club Livv.

De Amerikaanse dj A-Trak is niet meer weg te denken uit de dance scene. Hij stond natuurlijk al op de kaart, maar met Duck Sauce, dat hij vormt met Armand van Helden, en dikke hits als Barbra Streisand en Big Bad Wolf, is hij nu definitief een gevestigde naam. Alain Macklovitch alias A-Tak won op zijn vijftiende het prestigieuze DMC-wereldkampioenschap turntablism. Over zijn dj-skills bestaat dus geen discussie, en het is dan ook de hiphopwereld waar de jonge draaitafelaar zijn eerste sporen verdient. Een belangrijke doorbraak is het moment in 2004 waarop Kanye West hem vraagt zijn vaste tour-dj te worden.

En speciaal voor de Donuts · BRB12 Special, op vrijdag 16 november in de Rotterdamse club Livv, gaat de wereldberoemde dj weer eens terug naar die roots. Hij zal namelijk een speciale hiphop set doen. Dat belooft heel wat. Misschien dat hij er stiekem nog wat electro doorheen gooit, maar vet gaat het zeker worden. De line-up wordt aangevuld met Djoevenile, Ray Escobar, MC Melodee, Slick en Punchdouble Visuals. Kaarten kosten 15 euro per stuk.

Check ook www.livvclub.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws