Snorro

Jesse | 20 november 2012
headlines

Nieuw in Utrecht met een eigen avond: Snorro - Feest met je snor. Plak je mooiste snor op en kom 30 november naar de Winkel van Sinkel.

Na het grandioze succes van het Snorro debuut, afgelopen zomer met een eigen stage tijdens het 'Dikke Vette Funky Festival' bij Oog in Al, mag Utrecht zich nu opmaken voor de ontmaagding van dit eigenwijze, no-nonsense, vol disco, electro, dubstep pompende feest concept inclusief snor! Zet dus even in plaats van een kanttekening een snorretje in je agenda bij de datum van vrijdag 30 november in de Winkel van Sinkel!

wannabe a star

Het zal toch zeker geen toeval zijn, het debuut van Snorro in de maand november. Of moeten we zeggen 'Movember'? De gehele maand staat al in het teken van de snor en dit nieuwe concept doet er nog eens een schepje bovenop. De Winkel van Sinkel in Utrecht is bij uitstek dé perfecte locatie voor een avondje vol snorretjes.

Voor de eerste editie is gekozen voor een dikke harige line-up! Wat te denken van het duo Guerilla Speakerz? Deze hype en sensatie is onwijs populair in Utrecht en dat bewijzen ze met hun eigen avond in de Tivoli die tot de nok toe is uitverkocht. Maar nu gelukkig bij Snorro om de boel bij eens flink los te laten gaan! Maar ook uberchick Wannabeastar staat achter de booth voor wat vunzige en rauwe electro. De avond wordt opgewarmd met wat heerlijke disco door Tobias Prins en de avond wordt afgesloten met een keiharde bang vol dubstep, electro & trap door het feestteam: Toothpick vs Alter Egoist! Kaarten kosten 7,50 euro in de voorverkoop en 12,50 euro aan de deur.

Check ook www.facebook.com/snorronl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws