Lalaland

Jesse | 22 november 2012
headlines

Na de zo goed als uitverkochte Lalaland editie van mei in Mezz doen ze er deze keer nog een schepje bovenop met het Engelse techno duo Spektre.

Het Engelse techno duo Spektre is één van de meest consistente en solide productiekoppels en Lalaland is fan en supporter van hun geweldige opzwepende sound. Of ze nu vette ‘peak time’ bommen produceren, of dansvloeren met hun geweldige live sets over de hele wereld in vuur en vlam zetten, deze jongens zijn zeker degenen om in de toekomst naar uit te kijken. Spektre bestaat uit de vrienden Filthy Rich en Paul Maddox. Zij delen hun passie voor het produceren van elektronische muziek en een wederzijds verlangen om de grenzen van geluid op te zoeken met behulp van de meest geavanceerde technologie die beschikbaar is.

spektre

De sound van Spektre is een samensmelting van de Detroit techno met de sound van veel recentere productie meesterbreinen zoals Dubfire, Martin Buttrich, Trentemoller en Stephan Bodzin. Hun live shows zijn voorzien van rave-geïnspireerde, melodieuze, messcherpe beats. Elk weekend zorgen hun opzwepende releases ervoor dat bekende clubs veranderen in hete, zwetende dansvloeren. De avond wordt compleet gemaakt door Lalaland Friends & Residents: Side Issue (Kultivate), Robèr (Ballenbak), Jorgensen (Adapt Recordings), Farshad Kay (Adapt Recordings) en Gordon Howarth (Lalaland). Kaarten kosten 8 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.

Meer info op www.mezz.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws