Auto weggeven als NYE stunt

frank | 12 december 2012
headlines



Club Koekoek organiseert op 31 december een lekkere Koekoek NYE editie In het Odeon theater te Amsterdam. Het Odeon theater is naast de Paradiso een vertrouwde locatie voor de Koekoek feestjes geworden en hier wordt oud en nieuw dan ook groots gevierd in drie verschillende zalen.
 
Koekoek staat inmiddels bekend om haar combinatie van buitenlandse acts met Nederlandse helden. En op 31 december wordt deze traditie dan ook in stijl doorgevoerd! Maar liefst 8,5 uur muziek vanuit Nederlandse bodem en een hele bijzondere live show van niemand minder dan Max Cooper! Deze Brit staat bekend om zijn dromerige en melodieuze koekoek techno en zal voor het eerst in Nederland een 3 uur durende live show brengen. Aan Olivier Weiter de eer om het 12 uur moment in te luiden. Deze rock 'n rolla heeft kortgeleden nog de Paradiso ontheiligd met zijn 'Weiter' Show dus klokslag 12 uur wordt een momentje waar club Koekoek nu al zin in heeft.
 
Ook leuk om aan te kondigen is dat Bakermat een exclusieve show doet in Amsterdam en wel bij Koekoek NYE! Eveneens een nieuw gezicht bij Koekoek is de jonge techno virtuoos Joop Junior die tot in de smerige uurtjes een closing show gaat opvoeren.
 
Er volgt natuurlijk meer: maar liefst vijftien artiesten maken hun opwachting op 31 december en degene die zichzelf ondertussen wel Koekoek residents mogen noemen zijn: Mike Ravelli, Franklin Reeves, Stevie Wonda, Quentin van Honk, Bitse Sessie, Hubert Kirchner, Verdi, Cat Carpenters, & Global Nick.
 
Winactie
Win de auto van je dromen! Club koekoek geeft een van de mooiste bolides op aarde weg! De Fiat Multipla 1.6 Koekoek edition! Maar ook nog eens: gratis entree voor 6 personen, gratis parkeerplek voor de deur en een fles Koekoek toverdrank. Check www.clubkoekoek.nl voor meer info!

 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws