Maison de Fous

Jesse | 13 december 2012
headlines

Maison de Fous tovert Den Haag om in een kerstcircus en daarbij maakt minimal/techno held Martin Buttrich gelijk zijn Haagse debuut.

Maison de Fous & Bink Vijf Hoog presenteren voor alle technoliefhebbers het pakje dat als allerlaatste uitgepakt wordt; Op tweede kerstdag, woensdag 26 december, vindt Maison de Fous - Cirque de Noël plaats in de uniekste locatie die Den Haag rijk is, Bink Vijf Hoog. Ambiance, een uitgelaten kerstsfeer en minimal/techno zijn de ingrediënten van dit knotsgekke kerstdiner dat geserveerd wordt te Bink vijf hoog.

Cirque de Noël wordt ingeluid door niemand minder dan - de op kerstavond geboren - Terence Verdier (Simple); uptempo deephouse, met een vleugje techno om richting te geven aan de avond. Omstreeks middernacht zal Kevin Mark (Tractor Records / Acces rekords) de regie overnemen, het circus is compleet, het publiek wakker en op dreef. Kabale und Liebe (Soweso / 100% Pure) zet de tent – waar ondertussen real acts plaatsvinden - op zijn kop met dwingende beats. Tot slot is het tijd voor le grande finale: Martin Buttrich (Desolat) komt voor het eerst in zijn inmiddels langlopende carrière naar Den Haag. Hij zal met zijn magische live-set Cirque de Noël voorzien van een betoverend slot!

Maison de Fous en Bink vijf hoog nodigen iedereen uit om Cirque de Noël mee te maken. De Christmas spirit staat centraal, uiteraard ook voor het publiek. Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop en 22,50 euro aan de deur.

Check ook www.maisondefous.nl.   

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws