Meanwhile

Jesse | 3 januari 2013
headlines

Meanwhile sluit op 12 januari het Eurosonic Music festival in Groningen af met een fijne portie house en tech-house.

Artiesten van Meanwhile houden Groningen nog even wakker op de afsluitende avond van Eurosonic festival 12 januari. Waar de officiële programmering van het festival stopt, pakken Meanwhile en Lokaal Talent Producties het stokje over met een clubavond in Huize Maas. Meanwhile bestaat uit artiesten die allen uitblinken in hun eigen discipline. De avond na Eurosonic is daarom de ideale aangelegenheid om de muzikale breedte van deze crew te laten zien aan het (Groningse) publiek.

juan sanchez

De muziek wordt verzorgd door vijf ervaren Meanwhile artiesten en een lokale broeder. Sandrien, Juan Sanchez, Homework, De Man Zonder Schaduw, Camiel Daamen en Supermarché slaan de handen ineen om het monumentale Huize Maas om te toveren tot podium voor kwalitatieve dansmuziek.

2012 was een goed jaar voor de Meanwhile crew. Na de fantastische Meanwhile avond in Balie tijdens het  ADE, kwam het besluit om in 2013 te starten met een serie clubavonden: 'Meanwhile in. De avond in Groningen wordt de officiële kick-off van deze tour. Vanwege het bruisende nachtleven van die stad zijn de artiesten vereert juist daar hun primeur te vieren; Meanwhile in. Groningen.

Check ook www.huizemaas.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws