Nachtbrigade Winterbrigade

Jesse | 3 januari 2013
headlines

De Nachtbrigade lanceert een nieuw feestverruimend festival in Amersfoort. Op zaterdag 2 februari 2013 is het namelijk tijd voor de eerste editie van de Nachtbrigade Winterparade.

Verwacht het rode neusje van het rendier met het beste wat Nederland te bieden heeft op elektronisch gebied, waarbij lichaamstemperaturen geheid hoger stijgen dan 37 graden Celsius. Als subliem voorafje een scala aan winterse ingrediënten: knapperende vuurtjes, liters glühwein, kilo's overheerlijke stamppot, singer/-songwriters, lange tafels, een speciale bierproeverij en hofdichters en muzenzonen die speciaal voor jou komen troubadouren. Later op avond knallen ze de de tafels aan de kant en leggen ze de focus op de essentie van de Nachtbrigade: feest!

De Nachtbrigade zou de Nachtbrigade niet zijn als ze weer eens een dikke locatie tevoorschijn toveren. Na de bowlingbaan met oud en nieuw is de Oude Zeepfabriek Rohm & Haas weer het decor. Deze locatie, met een top binnenplaats en de Kelder als ideale buren, heeft 8 maanden geleden bewezen uitermate geschikt te zijn voor een feest met winterse feestneuzen. Hieronder het programma.

Erick Eerdhuizen
Olivier Weiter
Torenwalt Kollektiv
Cinnaman
Dr. Kauffmann
Strye
SHMLSS
Gusztav
Hauk 'n Baum
Hülsken & Heuvel

Speciale bierproeverij (ongeveer 10 bieren uit glas)
Troubadours & muzenzonen
Singer/-songwriters

Meer info op www.nachtbrigade.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws