Twee jaar Nachtsport

Jesse | 8 januari 2013
headlines

De Nijmeegse organisatie Nachtsport viert het tweejarig bestaan op zaterdag 30 maart in de Nijmeegse club Doornroosje.

Nachtsport bestaat in maart alweer twee jaar en zal dit, net als de vorige verjaardagseditie, uitbundig vieren in poppodium Doornroosje. Doornroosje is de thuisbasis geworden van deze jonge organisatie die een geslaagd jaar achter de rug heeft. Ook heeft Nachtsport sinds een jaar haar eigen avond in Muziek- en danscafé Merleyn, dochteronderneming van Doornroosje. Elke laatste donderdag van de maand wordt Merleyn volledig uitgeleefd door massaal opdravend publiek en is in korte tijd uitgegroeid tot Merleyn's beste avond; een flinke prestatie kan je wel stellen.

Op zaterdag 30 maart 2013 zal Doornroosje opnieuw het toneel zijn voor een nationaal en internationaal programma. Met twee zalen open zal er voor een gebalanceerde line-up gezorgd worden. De vorige verjaardagseditie met onder andere Dominik Eulberg in de hoofdrol was dan ook al twee weken van te voren volledig uitverkocht. Nachtsport beloofd met een mooi programma te komen die wederom genoeg kans heeft om tijdig uit te verkopen.

Donderdag 10 januari gaat de earlybird actie van start bij COEF in Nijmegen. Je kan hier je ticket bemachtigen voor slechts €12 (incl. fee) en zo bespaar je ruim €6 op een ticket in de reguliere voorverkoop. Er zullen een beperkt aantal kaarten beschikbaar zijn, wees er dus op tijd bij als je een goede korting wilt meepakken. Maximaal 2 kaarten per persoon zo lang de voorraad strekt. Gewone kaarten kosten 17 euro in de voorverkoop.

Meer info op www.nachtsport.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws