10 Years Einmusik

Jesse | 10 januari 2013
headlines

Na wat voelt als een eeuwigheid keert Einmusik in januari terug in Club Stalker. Dat zal gebeuren op zaterdag 26 januari.

Einmusik viert zijn 10 jarige bestaan met een uitgebreide tour langs verschillende clubs over de hele wereld. Stalker heeft door de jaren heen een speciaal plekje in zijn hart verworven. Vandaar dat Club Stalker een prominente rol heeft gekregen binnen zijn 10 year Einmusik Tour.

einmusik

Einmusik zijn muziek wordt wereldwijd gedraaid en geadoreerd. Overal waar hij komt stromen clubs, festival stages en afters vol met gewillige fans. Dat zijn populariteit in ons eigen kikkerlandje niet onderdoet voor de wereldwijde hype mag wel blijken uit het immense enthousiasme waarmee hij bij Nederlandse concepten ontvangen wordt. Wereld ster in eigen land, Miss Melera, mag deze avond niet ontbreken.

Net zo vanzelfsprekend op deze Einmusik 10 year album tour is Minoz! Het was tenslotte tijdens het wijle Voetzoekers dat Einmusik voor het eerst zijn intrede in Haarlem maakte. Ook toen stond hij zij aan zij met Minoz. Minoz staat er deze keer niet alleen voor. Hij heeft namelijk goede vriend en muzikaal genie Miguel Guri uitgenodigd. Ook op deze avond is er plek voor nieuw talent. Het is voor maar weinig mensen weggelegd om een debuut te maken op zo'n avond: Isa flikt het. Kaarten kosten 8 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.

Check ook www.clubstalker.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws