Cartel

Jesse | 15 januari 2013
headlines

Cartel gaat ook in 2013 door in Studio 80! Op zaterdag 2 februari zal Cartel niet met één, maar met drie internationale headliners ten tonele verschijnen.

Zo komt Chicago houselegende Tyree Cooper eindelijk naar Studio 80. Deze man gooide al hoge ogen toen de house nog maar in zijn kinderschoenen stond. Door de jaren heen is de stijl van Tyree niet meer in één hokje te plaatsen. In het begin van zijn carrière hoorde je veel hiphop-invloeden in zijn muziek. Waarna hij, zoals veel deejays uit Chicago, zich vol stortte op de acid house en techno. De laatste jaren gooide hij hoge ogen met releases Ovum, We Play House en Tom Trago's Voyage Direct.

tyree cooper

De tweede gast is Gratts. Deze goedlachse Belg gooide afgelopen jaarwisseling hoge ogen door als mystery guest met zijn maatje San Soda Trouw doormidden te scheuren. Gratts stond deze zomer ook op een ander feest van de jongens van Cartel, Sigma. Hij krijgt 2,5 uur de tijd om zijn frisse visie op housemuziek ten gehore te brengen. Chicago Damn is de lachende derde in de grote zaal. Deze Engelsman, die graag anoniem wil blijven, maakte jaren geleden al furore in de Engelse house scene.

Een Cartel is geen Cartel zonder oude bekenden en nieuwe gezichten, vandaar dat de tweede zaal het domein wordt van Joost Nicolai, Elias Mazian en Levi Verspeek. Deze drie heren hebben in 2012 allemaal tenminste één keer op een Cartel gerelateerd feest gestaan. Kaarten kosten 11 euro.

Check ook www.studio-80.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws