Op De Valrave

Jesse | 17 januari 2013
headlines

Op De Valrave gaat de uitdaging aan! Op het nippertje is besloten om de Westerunie op vrijdag 1 februari weer tot dansgebied te verklaren.

Ondanks een voorbereidingstijd van slechts drie weken ziet de feestorganisatie het evenement 'Kortdag', vol vertrouwen tegemoet door de sterke line-up met een mix van techno en house artiesten, decor en entertainment. wallfillers toveren de Westerunie om met spectaculaire videomapping en De meisjes van Amsterdam vermaken iedereen op en naast de dansvloer. Hoogtepunt van de avond is de uitreiking van een weekendje Disneyland Parijs, die iedereen kan winnen.

boss axis

In de korte aanloopperiode is het de organisatie gelukt om twee gerenommeerde buitenlandse artiesten te boeken. Alle ogen zijn gericht op de Duitse Boss Axis. Sinds dit duo Vahalla festival plat draaide, heeft het veel extra fans in Amsterdam gemaakt. Zij gaan wat dieper de house in en dragen tracks op aan bijzondere mensen in hun omgeving. Florian Meindl uit Oostenrijk heeft als producer met remixes voor Royksopp en Hot Chip internationaal de aandacht naar zich toe getrokken. Hij rolt lekker door, houdt de funk erin en staat bekend om zijn dynamische sets. Ruttenbergs slaat met zijn 'gevoelstechno' de perfecte brug zijn tussen Boss Axis en Florian Meindl.

Wouter de Moor en Rauwkost staan al jaren garant voor een goede vibe van hoge kwaliteit. Om de line-up compleet te maken, zijn er twee relatieve nieuwkomers die hun sporen onder de radar hebben verdiend. JVW maakte indruk op de Valrave stage bij Offline XL New Years Festival, Simon Morris weet als organisator van KrancK en met zijn meer dan 10 jaar dj-ervaring elke zaal een goede sfeer te geven. Kaarten kosten 20 euro in de voorverkoop.

Check ook www.valrave.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws