Doorgedraaid

Jesse | 24 januari 2013
headlines

Doorgedraaid is jarig en dat wordt gevierd. Op 9 februari vindt Doorgedraaid voor alweer de 23e keer in het LVC plaats, met Alex Under.

Ook voor deze verjaardags-editie komt Doorgedraaid met een fijn programma, met onder meer een alom bekende peperhete Spaanse techno-stylist, een pittige dosis fier leeuwengebroed van Hollandsche bodem. De aftrap komt voor de rekening van de Tenzers. Dit duo liet in de laatste Lichtfabriek-editie al zien dat ze kunnen feesten; niet zomaar staan ze nu op de vijfde verjaardag van Doorgedraaid in het LVC in Leiden. Daarna zal Gems’ SQL je verblijden met zijn groovy en hypnotiserende live-act.

alex under

Op primetime mag technobaas optimo primo van wereldfaam en ‘CYMK’ label-manager Alex Under uit España aantreden. Gestationeerd in Madrid, is hij een van medeoprichters van Net28, verantwoordelijk voor een heel netwerk aan labels, waarop hij zelf met meerdere 12″ inches uitkomt; dit alles naast het uitbrengen van een appetijtelijke EP en een full-length album release op het veel geprezen Trapez. De afsluitende honneurs zullen ook ditmaal aan Hugo Mathieu zijn en is hij naar eigen zeggen vol goede moed gedreven om de nacht tot een bevredigend einde te mixen.

Waag het er ook eens op de trap naar boven te betreden. In deze volgende stage van extase zal de bovennatuurlijke TmmZ je via mindtricks, intergalactische klankenpaletten en supersonische geluidsgolven van buitenaardse afkomst, meeslepen tot in het diepste van het kosmonale en geeft hij hiermee voorgangers, van Gagarin to Kuipers, voor lichtkilometers het nakijken. Kaarten kosten 14 euro aan de deur.

Check ook www.lvc.nl.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws