10 Years Save Me

Jesse | 29 januari 2013
headlines

Op 23 maart viert Stichting Monkey Business zijn tienjarig bestaan met zijn 31ste benefietevenement. 10 Years Save Me · Celebrating the Great Ape.

De stichting gaat terug naar zijn roots en organiseert i.s.m. bookers We Are E en AD-Bookings het jubileum benefiet evenement in de kerk van Hotel Arena, waar tien jaar geleden ook het aller eerste evenement is georganiseerd. Alle opbrengsten van deze avond worden gebruikt voor de bescherming van de met uitsterven bedreigde orang-oetan en het regenwoud.

marco nastic

De kerk van Hotel Arena zal omgetoverd worden tot een vrolijke, feestelijke tempel waarbij de bezoekers gedoopt zullen worden in de 'Monkey Religion'. Onder leiding van artiesten als Marko Nastic, Klartraum, Warren Fellow, Taras van de Voorde en nog veel meer zullen de bezoekers nieuwe muzikale hoogtepunten beleven. Door lustige monkey sirenes zullen de bezoekers verleid worden tot Dierlijke nieuwe danservaringen en natuurlijk zorgt de kerk dat de nectar van de goden rijkelijk zal vloeien!

Stichting Monkey Business beschermt de orang-oetan en zijn leefgebied, de tropische regenwouden van Borneo en Sumatra. Door houtkap, de aanleg van plantages en illegale dierhandel wordt deze mensaap met ernstig uitsterven bedreigd; in de afgelopen 60 jaar is het aantal orang-oetans met meer dan 50% gedaald. Sinds 2003 organiseert Stichting Monkey Business benefietevenementen om geld op te halen voor de lokale projecten op Borneo en Sumatra. Doordat iedereen, van artiesten, locatie, beveiliging en techniek, vrijwillig meewerkt aan de evenementen, is het mogelijk deze tegen een nul/ minimaal budget neer te zetten en zoveel mogelijk van de opbrengsten te doneren aan de projecten.

Check ook www.stichtingmonkeybusiness.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws