Eerste namen Indian Summer

Jesse | 14 februari 2013
headlines

Op 15 en 16 juni vindt het jaarlijkse Indian Summer festival plaats. De organisatie heeft de eerste dance namen voor dit jaar bekend gemaakt.

Indian Summer Festival licht een tipje van de dance-sluier op en maakt de eerste grote namen bekend voor de meerdaagse editie van het festival op 15 en 16 juni 2013. Indian Summer Festival zal in 2013 weer de kenmerkende mix bieden van grote namen en verrassend talent binnen verschillende muziekstijlen. De eerste dance artiesten beloven veel moois en diversiteit: de aanstekelijke progressive house van Sander Kleinenberg, de knallende techno van 'legende van het Nederlandse nachtleven' Dimitri, de elektronische funk van Kraak & Smaak en het rauwe dj-collectief Boemklatsch.

sander kleinenberg

En daar blijft het niet bij: house-god Funkerman, Rene Amesz met zijn groovy beats en Baggi Begovic zijn ook present. Het succesvolle Housequake van Erick E en Roog viert in 2013 haar tien-jarige bestaan met 10 exclusieve shows in Nederland en mag uiteraard niet ontbreken. Mitchell Niemeyer en V.I. brengen een mix van electro en house.

Eerder werd al onthuld dat uiteenlopende artiesten als Keane, Guus Meeuwis, Within Temptation en Kane aanwezig zullen zijn. Zoals altijd geeft de unieke Indian Summer-ervaring de bezoeker een combinatie van een open-minded sfeer, intieme setting en een gevarieerde line-up. Om het twaalfeneenhalfjarige jubileum te vieren, is Indian Summer Festival in 2013 voor het eerst meerdaags en is de speciale early bird-actie verlengd. De verkoop is inmiddels gestart, kaarten voor twee dagen kosten slechts 59 euro (in plaats van 69), dagkaarten zijn verkrijgbaar voor 49 euro en campingtickets voor 29 euro.

Check ook www.indiansummerfestival.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws