Het Nachtspoor

Jesse | 21 februari 2013
headlines

Het Nachtspoor is een culturele speeltuin waarbinnen de beste dingen uit het leven gecombineerd worden op een van de meeste unieke locaties in Utrecht: Het Spoorwegmuseum.

Op vrijdag 15 maart van 17:00 tot middernacht verzorgt een scala van Jonge Utrechtse muzikanten, Dj’s, kunstenaars en creatieven verzorgen een ultieme mix van interactieve ervaringen, nachttheater, installaties, performances, beats en visuele projecties. Op Perron 1 & 2 delen Utrecht-based dj's hun liefde voor electronische muziek: van de Nu-Disco pioniers SHMLSS en deep-house/jazz crossover producer Bakermat tot minimal dj in optima forma: Pitto en het epicentrum van vaderlandse techno: Nuno dos Santos.



Gestrand zijn op een perron was nog nooit zo vermakelijk met de niet-in-hokjes-te-plaatsen muziekstijlen van Het Nachtspoor. De band Pubelle, gooit alle muziekstromingen in een vuilniszak en creeert hiermee een geheel eigen sound. Caberatiere Carolien Borgers vertolkt op geheel eigen acoustische wijze happy hardcore nummers uit de jaren '90.

Spoor 1 t/m 10 raakt volledig Ontspoord met de creative outbursts van Vers Vermaak. Al trappend op een hometrainer art films kijken met Cirque du Cynth, treinen onder handen nemen met een graffiti bus met Digifitti en interactief op oorlogspad gaan met Tijmen Rockt. Op De zelfgemaakte markt en in De Tijdelijke Kunstwinkel voert talent de boventoon en kun je losgaan op interieur, mode, sieraden en kunst. Heerlijk eten en drinken wordt geserveerd door de Tapas Train en Railway Appetizers. Kaarten kosten 17,50 euro ex fee in de voorverkoop.

Check voor meer info: www.hetnachtspoor.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws