Albumtour Atoms for Peace ook met band

SusanneW | 26 februari 2013
headlines


Naast de eerste dj-gigs van Yorke en Godrich rond de release van ‘AMOK’, zijn nu liveshows op Europese festivals voor de hele band aangekondigd. Op YouTube is intussen beeld opgedoken van de eerste dj-set in Londen.
 

Het debuutalbum 'AMOK'  van Atoms for Peace is sinds maandag verkrijgbaar. Thom Yorke en Nigel Godrich trapten de release vrijdag af met een dj-set in de Oval Space Londen en doen de komende weken als dj-duo de Berghain in Berlijn en Le Poisson Rouge in New York aan.
 
Voor de grotere festivals hebben de heren de hulp in geroepen van de gelegenheidsband die ook betrokken was bij gigs rond Yorke’s eerdere soloalbum ‘The Eraser’. Bassist Flea (RHCP), drummer Joey Waronker (Beck, REM) en percussionist Mauro Refosco (werkte samen met o.a. David Byrne) waren betrokken bij de opnamen van ‘AMOK’, maar zullen Yorke en Godrich dus ook ondersteunen tijdens liveshows op het Duitse Melt Festival, het Servische EXIT en op Bazant in Slowakije.
 
Dit weekend doken op YouTube beelden op van de eerste releaseparty, afgelopen vrijdag in Londen. Je kunt het hele album de komende dagen streamen bij de collega's van 3voor12.


Website Atoms for Peace

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws