D-DAE Outdoor festival

Jesse | 26 februari 2013
headlines

Echte muziekliefhebbers kijken nu al uit naar het nieuwe festivalseizoen. Een zomer waarin het D-DAE Outdoor Festival weer terugkeert.

Streekmuseum De Kalkovens in Dedemsvaart is opnieuw het décor voor het D-DAE Outdoor festival. Zaterdag 29 juni, een mooie dag met coole workshops, leuke aankleding, goede service, fantastisch publiek, een line-up van formaat en een 'smashing' afterparty. Na het succes van vorig jaar komt er weer een uitstekende fusie van jonge talenten en de grote namen. 'Because in the end, it's all about the music'. Kaarten kosten aan de deur 15 euro. Wie voor 16.30 uur komt mag gratis naar binnen. Reguliere tickets kosten 7,50 euro en voor een groepticket van 4 personen betaal je 26 euro. Hieronder de line-up op de verschillende stages.

franky rizardo

Mainstage:
Franky Rizardo
Lady Bee
Artistic Raw
Molina
Condance
Jam Flowww
Jazzlyn Soares
Lee Legacy
Mystery Guest
Oorgasme
MC: Lexay
MC: Rolo
MC: Shehbaz Khan

Underground Stage:
Thorin
Bug©
Lenny Apple
Jay Rox
MC: Wolfpack

Workshops:
DJ, MC/rap, grafitti, schilderen

Voor de diehard party-animals die er geen genoeg van kunnen krijgen organiseert Stichting Hollands Talent i.s.m. discotheek Takens te Balkbrug, de enige echte D-DAE Outdoor Festival 2013 afterparty! Line up: Oorgasme, Grabbelton & Resident DJ's. Toegang: 7,00 euro of gratis op vertoon van je D-DAE Outoor Festival ticket.

Meer info op www.stichtinghollandstalent.nl.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws