Vinylized

Jesse | 19 maart 2013
headlines

De inschrijving voor Vinylized is geopend. Ambitieuze danceproducers kunnen zich tot woensdag 1 mei inschrijven voor de Nederlandse danceproducerscompetitie.

De winnende track wordt gereleased op vinyl en in digitaal formaat via de bekende portals als iTunes en Beatport. Daarbij wordt de winnende track geremixt door een nog nader bekend te maken producer. Ook is er voor de winnaar de mogelijkheid om zijn of haar track te mixen en masteren met een engineer bij SAE Institute. Een veelkoppige jury met zwaargewichten uit de industrie buigt zich in juni over de inschrijvingen en selecteert vijf finalisten. De tracks van deze Final Five worden, na mastering in juli, op de site van Vinylized geplaatst zodat het publiek kan stemmen op zijn favoriet. De stem van de jury en die van het publiek bepalen uiteindelijk de winnaar van Vinylized 2013.



De EP met de winnende track wordt gepresenteerd op ADE Next tijdens het Amsterdam Dance Event 2013.Jury De jury bestaat uit Michel de Hey, Funkerman, Terry Toner (Electronation), Irfan Er (Top Billin'), Edwin Diergaarde (Ministry of Beats), Sasja Kooistra (de Volkskrant), Tom van Wijk (AIR), Martijn Mischgofsky (Misc Agency), Estroe, Maarten van ’t Veld (Stealth Records), Rakesh Sharma (Anna Agency), Iason Chronis (Mason) en Rogier van Twuijver (Epiqurus).

Inschrijven kan door op www.vinylized.net het online inschrijfformulier in te vullen en je track en promotiefoto te sturen naar vinylized@grap.net.

Prijzenpakket voor de winnaar:

  • EP release op 12 inch vinyl en digitaal, inclusief remix;
  • Presentatie EP op ADE Next tijdens Amsterdam Dance Event;
  • Masteren EP in studio van SAE Institute onder begeleiding van een engineer;
  • Studiotijd met engineer bij SAE Institute;
  • Workshop over produceren van dance;
  • Producersgear en showcases.

Meer info op www.vinylized.net

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws