Have a Nice Day Festival

Jesse | 21 maart 2013
headlines

Have a Nice Day Festival doet er 6 juli een schepje bovenop met een fijne line-up.

Noord, west. Oost best. Op zaterdag 6 juli vindt de negende editie van Have A Nice Day Festival plaats in openluchttheater ‘de Maat’ te Eibergen. Voor een zacht oosters prijsje kan hier van 12.00 tot 00.00 worden genoten van een grandioos festival waar een spetterend muzikaal programma, oogstrelende decoraties en de broodnodige Achterhoekse joligheid samen gaan komen.

robert hood

Muzikaal is er dit jaar een flinke schep bovenop gedaan en staat er een divers programma waarbij internationale en nationale topartiesten zij aan zij staan met regionaal talent. Wat te denken van Floorplan, het housepseudoniem van technogigant Robert Hood, die Eibergen trakteert op zijn splinternieuwe live show. Of ras dj Benny Rodrigues die zelfs de stijfste hark dwingt tot een uitgelaten shuffle. Een live set van Sandwell District lid Function, de Zweedse mixmeester Cari Lekebusch of de mentale oertechno van Tripeo (Darko Esser).

Warme deephouse en funkende baslijnen zijn er van Panoramabar koningin Tama Sumo, het Vlaamse FCL (San Soda & Red D) en de uit Duitsland afkomstige Motor City Drum Ensemble. Ook rauwe randjes worden vertegenwoordigd met de analoge kelder house van Levon Vincent, bleepende acid en andere obscuriteiten van Ceephax Acid Crew, 030303 en Aroy Dee en vuige minimal wave en electro van Endfest en Mick Wills.

Beleving Naast muziek biedt Have A Nice Day zoals altijd handwerk op maat en een ambiance die ideaal is ingericht voor het ultieme festival gevoel. Te denken valt aan bizarre aankleding, een overheerlijk assortiment aan eten, fraaie interactieve performances en natuurlijk de oude vertrouwde Berkelzomp die ook dit jaar weer klaar staat voor een pittoresk boottochtje over de mooiste rivier van Nederland. De earlybird voor al dit moois start maandag 25 maart om 11.00 waarbij er 500 tickets voor €21,- (ex fee) in de verkoop gaan! Hierna zijn er reguliere kaarten voor €26,- (ex fee) verkrijgbaar.

Check ook www.haveanicedayfestival.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws