Click Festival

Jesse | 9 april 2013
headlines

Vanaf zaterdag 1 juni bevolkt Click voor maar liefst drie dagen en nachten een waanzinnige locatie in de glooiende duinen achter het mulle strand van Zandvoort.

Met bonkend hart brengt de organisatie dan namelijk Click Circuit Festival 2013 op het circuit van Zandvoort. Feesten, afters op het asfalt en zand, eten, drinken, lui bijkomen aan het strand en vanzelfsprekend mogelijkheid tot slapen op de camping op het circuit. Click gaat in de zesde versnelling en luidt de zomer van 2013 met een letterlijke knal door het geluid in. Jamie Jones, Robag Whrume, Barem, Nhar (live), Christian Burkhardt en Tapesh zijn een mooie greep uit het aanbod.

Vanaf vrijdagmiddag 31 mei kan er al ingecheckt worden met camper, caravan, tent of tipi en kan er o.a. warmgelopen worden aan het strand. Vanaf die vrijdagnacht gaat het vervolgens flink los op een sprankelende en typische Click-selectie aan artiesten allemaal op het circuit. Zaterdag is dan de festivaldag met alles wat daarbij komt kijken. Topartiesten in een vrije omgeving. De festiviteiten worden afgetopt door afters op verschillende plekken van het circuit, die overgaan in een zondag ochtend rave. Verder die zondagmiddag tot het donker valt zal de afsluiter van Click Circuit Festival op Woodstock knallend eindigen. Hieronder de line-up:

Jamie Jones
Robag Wruhme

Tapesh
Christian Burkhardt
Gabriel Ananda
Secret Cinema
Egbert
Barem
De Man Zonder Schaduw
Remy
Olivier Weiter
Nhar
Wouter de Moor

Check ook www.iloveclick.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws