Get Lounged on Sunday

Jesse | 11 april 2013
headlines

Get Lounged on Sunday presenteert een nieuw en fris jaarprogramma. Er komen weer genoeg edities aan de komende tijd.

Zondag 8 juli 2012, de dag waarop Get Lounged on Sunday bij de Viersprong in 's-Gravenzande het daglicht zag, staat nog vers in het geheugen. Wat volgde waren vier uiterst succesvolle edities, gerealiseerd door een uitgebalanceerd team, gedreven door de passie om het mensen op en top naar hun zin te maken. Na een kleine periode van rust keert Get Lounged on Sunday in 2013 terug met vier spraakmakende edities. Opvallende wijziging binnen het nieuwe programma zijn de vier thema's waar de organisatie komend jaar voor heeft gekozen.

April, juni, september en december. Lente, zomer, herfst en winter. Het nieuwe programma van Get Lounged on Sunday is geïnspireerd op de seizoenen en staat voor kleur. Zet de volgende data met roDe Viltstift in je agenda en zorg dat je geen editie mist.

Zondag 21 april - Art & Fashion
Zondag 23 juni - Senses
Zondag 1 september – St. Trop
Zondag 22 december - X-Mas

G.L.O.S. staat in de basis voor een totaalbeleving. Ze zorgen dat het geheel in balans is, dat is de opdracht die de organisatie zich voor 2013 wederom als doel heeft gesteld. Het verrassingselement zal een nog grotere plaats in nemen dan voorgaande edities het geval was. Variatie en contrast leiden bij G.L.O.S. tot veel positieve reacties en mooie sociale interactie. Naar die perfectie wordt gestreefd.

Zondag 21 april staat in het teken van het thema Art & Fashion. Laat jij je ook inspireren door kunstenaars en designers van deze wereld en kom in stijl. Ze houden de ingrediënten als verrassing maar voorop staat dat niets moet maar alles kan. Heb jij zin in een zondag nieuwe stijl, bestel dan je tickets via de online ticketmodule op www.viersprong.nl. Voor € 35,- krijg jij de meest complete avond voorgeschoteld die je maar kunt bedenken. Vooraf is er rondgang met lekkere amuses, hierna een royaal buffet voorzien van smaakvolle wereldgerechten en als toetje een parade van kleine nagerechtjes.

Check ook www.getlounged.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws