Boel Op Stelten

Jesse | 11 april 2013
headlines

Dat de techno avonden van Boel Op Stelten inmiddels een landelijk begrip aan het worden zijn is al geruime tijd duidelijk.

De geweldige avonden zijn ten slotte met regelmaat terug te vinden in Amsterdam, Utrecht en Groningen. Volle zalen en beukende beats is hier het devies en omdat bloed kruipt waar het niet gaan kan wordt de volgende stap gemaakt richting Harderwijk in Harders Plaza. Harders Plaza en Boel Op Stelten slaan de handen ineen en komen met een knap staaltje kwaliteit aan line up voor de dag!

Michel de Hey; Wie in NL techno zegt, zegt Michel De Hey. DJ van het eerste uur en iemand die in deze eerste editie van Boel Op Stelten in Harders Plaza absoluut niet mocht ontbreken. Daniel Sanchez; maakte wereldwijde faam toen hij in 2007 de Technohit ‘Mumbling Yeah’ scoorde. Inmiddels is hij samen met zijn broer resident van Sensation wereldwijd, heeft hij met ‘BlaBla’ een toonaangevend label opgezet.

Olene Kadar (live) ; Zonder twijfel een van de meest markante verschijningen in het Neerlandse Technolandschap van de afgeopen jaren. Met zijn swingende beats en diepe bassgrooves is het bijna onmogelijk om stil te staan als hij op het podium tekeer gaat. Sheila Hill ; Ongeveer een jaar geleden liet deze Amsterdamse schone het succesvolle DJ Duo ‘Claire & Sheila Hill’ achter zich om zich volledig te storten op het produceren en draaien van echte muziek. Vol, melodieus en met een doorspekte groove draait ze van Deep naar Tech. Perfect naar onze mening om deze mooie avond op te starten.

Check ook www.boelopstelten.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws