Suono Culture

Jesse | 16 april 2013
headlines

De liefhebbers van electronische dansmuziek kunnen voortaan terrecht bij Suono Culture in de Effenaar. Suono Culture invites: Kabale und Liebe deze keer.

Dit deep- tech- techno concept uit Eindhoven timmert al even aan de weg en gaat op vrijdag 19 april in samenwerking met de Effenaar daar hun eerste editie doen. De techhouse/techno dj die de organisatie deze keer heeft om het feest compleet te maken is niemand minder dan: Kabale und Liebe.

Deze uit Amsterdam komende dj, producer, live performer en label eigenaar van Soweso en We Dig Music heeft hoge ogen gegooit met onder meer de nummers Mumbling Yeah en Since You Looked into my Eyes. Hij weet als geen ander het techno en houseaddict puliek te bespelen met zijn eigen en unieke sound waarbij hij het oude met het nieuwe mixt en het minimalistische met het soulvolle. Residents Claudio & Lucio en gast dj Marc Creemers gaan Kabale und Liebe muzikaal ondersteunen om van deze eerste editie er een te maken om nooit te vergeten. Trek je partykickers dus aan en zorg dat je erbij bent op vrijdag 19 April!

Check ook www.effenaar.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws