Philips werkt samen met DJ Armin van Buuren voor nieuwe DJ-hoofdtelefoon Philips A5-Pro [verlopen]

Partyscene Redactie | 24 april 2014
headlines



Tegenwoordig zijn er zoveel DJ-hoofdtelefoons waardoor het erg lastig is om de juiste keuze te maken. Philips heeft het (potentiele) Dj’s makkelijk gemaakt door samen met niemand minder dan DJ Armin van Buuren een nieuwe Dj-hoofdtelefoon op de markt te brengen genaamd de Philips A5-Pro.

Bekijk hier de video waarin te zien is hoe Philips met DJ Armin van Buuren heeft  samengewerkt om de hoofdtelefoon tot stand te brengen:



De samenwerking heeft geresulteerd in een kwalitatief uitstekende hoofdtelefoon, die naast erg functioneel er ook nog eens erg strak uitziet. De ideeen en inspiraties van Armin van Buuren in combinatie met de technische kennis van Philips hebben geresulteerd in  DJ-hoofdtelefoon waar zowel Philips van DJ Armin van Buuren trots op mogen zijn. Zo zijn de oorschelpen 90 graden draaibaar waardoor je met 1 oor kan luisteren naar het publiek terwijl je bezig bent met het mixen van je volgende plaat. Wat ook erg handig is dat de kabel aan beide zijden te koppelen is. Hierdoor kan je zelf beslissen aan welke kant je de kabel wil inpluggen zodat je zelf je beweegruimte kan bepalen. Ook is de Philips A5-Pro makkelijk opvouwbaar waardoor het de ideale hoofdtelefoon is voor onderweg. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws