Bowers & Wilkins lanceert nieuwe Wireless Music Systems met Airplay en Lightning connector

Peter Güldenpfennig | 19 maart 2013
headlines


Persbericht:

De nieuwe Z2 kenmerkt zich door een geweldige functionaliteit en geluidskwaliteit, met een vormgeving die overal tot zijn recht komt. Met de nieuwe Zeppelin Air is de iconische Bowers & Wilkins iPhone dock weer 'spot on' up-to-date. Beide speaker docks zijn standaard uitgevoerd met een Lightning connector en geschikt voor de iPhone 5. Ze zijn voorzien van Apple Airplay technologie, voor intuïtieve, hoge resolutie wireless streaming functionaliteit.

Met de Z2 komt het beste van alle werelden bijeen. Voortreffelijk geluid, het gemak van streaming en een iconisch design dat overal past. De Z2 is voorzien van de nieuwste Lightning connector, waar alle Apple producten op aangesloten kunnen worden en direct worden opgeladen. Door de volledig geïntegreerde AirPlay technologie kan muziek vanuit iTunes moeiteloos worden gestreamd. De engineers van Bowers & Wilkins ontwikkelden speciale aandrijfunits voor de compacte Z2 en de inmiddels bekende Flowport techniek garandeert een optimale basprestatie. Alle ingenieurskennis van Bowers & Wilkins resulteert in een AirPlay product met fenomenaal, gecontroleerd en natuurlijk geluid. Hoe hoog je de volumeknop ook draait.

De Zeppelin Air is nog altijd het best verkochte AirPlay product van Bowers & Wilkins. Al sinds de lancering van ’s werelds eerste speaker dock, is de Zeppelin Air toonaangevend op het gebied van design en geluidskwaliteit. De vernieuwde versie is net als de Z2, voorzien van een nieuwe Lightning connector, waar de nieuwste Apple producten, alsook de iPhone 5 op aangesloten kunnen worden. Het iconische design en het ruimte vullende, hoogkwalitatieve geluid blijven hetzelfde. Nieuwe streaming producten bevatten steeds minder vaak een connector, terwijl Bowers & Wilkins overtuigd is van de toegevoegde waarde van een extra oplaadpunt in huis en om die reden blijft innoveren.

De nieuwe docking stations vullen de AirPlay-lijn van Bowers & Wilkins verder aan. Eind vorig jaar werden hier de succesvolle A5 en A7 nog aan toegevoegd. De AirPlay technologie is eenvoudig te installeren en maakt het draadloos streamen van muziek van je iPhone, iPad, iPod, Mac of pc makkelijker dan ooit. Alles wat je nodig hebt is een WiFi-verbinding, een Apple product of PC met iTunes en natuurlijk een Bowers & Wilkins AirPlay speaker. De installatie app van Bowers & Wilkins is gratis te downloaden in de App StoreSM of op de Bowers & Wilkins website. De Wireless Music Systems van Bowers & Wilkins, inclusief de nieuwste Z2 en vernieuwde Zeppelin Air, combineren de bekende audio expertise van Bowers & Wilkins met het gemak van draadloos streamen, zonder in te leveren op geluidskwaliteit.

De Z2 Black is beschikbaar vanaf begin april voor € 399. De Z2 White is beschikbaar in de loop van de maand mei voor € 399. De Zeppelin Air met Lightning connector is beschikbaar in de loop van de maand mei voor € 599. Voor meer informatie over Bowers & Wilkins, ga naar www.bowers-wilkins.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws