Nieuw ‘VriendenVan’-programma van TDRCompany

Peter Güldenpfennig | 9 april 2013
headlines


Persbericht:

Goirle, Tilburg, 9 april 2013 – TDRCompany lanceert het ‘VriendenVan’-programma met launching partner redcoon.nl, een van de grootste elektronicawebshops van Nederland en onderdeel van de MediaMarkt Saturn Holding. Met het nieuwe ‘VriendenVan redcoon.nl’-platform krijgen online shoppers enorme kortingen op het gehele assortiment van redcoon.nl door te kopen bij aangesloten, bekende webwinkels. Hoe meer je koopt bij de ‘VriendenVan’, hoe meer tegoed je opbouwt en hoe meer korting op winkelen bij redcoon.nl. Dit kan oplopen tot zelfs honderd procent; hierdoor is bijvoorbeeld een tv, koelkast of computer helemaal gratis.

Hoe werkt het?

Op elke pagina van redcoon.nl staat een duidelijke actiebutton met daarop ‘Krijg extra korting op alles bij redcoon.nl’ – dit is de ingang naar het ‘VriendenVan’-programma. Maak een account aan op dit platform. Als het account is geactiveerd, kies je bij welke van de aangesloten webwinkels je iets wilt kopen. Bij elke aankoop – dus ook bij artikelen die al in de aanbieding zijn – verwerkt ‘VriendenVan’ automatisch een percentage van de totale aankoopprijs tot een kortingsbedrag. Je ontvangen kortingsbedrag is terug te zien in je online saldo-overzicht op het ‘VriendenVan’-programma. Je gespaarde kortingssaldo is op elk moment – gedeeltelijk of helemaal – in te wisselen op al je aankopen bij redcoon.nl. Dit werkt allemaal zeer eenvoudig: net voordat je een bestelling op redcoon.nl afrondt, klik je op de knop ‘spaarsaldo inwisselen’ om zelf te bepalen hoeveel je wilt inzetten. Je gespaarde kortingssaldo wordt afgetrokken van de artikelprijs. Met voldoende saldo is kopen zonder bijbetaling dus geen probleem.

Het ‘VriendenVan’-programma van TDR Company is vergelijkbaar met een nieuwe betaalmogelijkheid – naast iDEAL, creditcard of onder rembours. Kopen bij ‘VriendenVan’ is kopen bij redcoon.nl zonder dat je bankrekening enorm slinkt.

De ‘VriendenVan redcoon.nl’

Er is op dit moment een groot aantal webshops bij redcoon.nl aangesloten. Zij bieden als ‘VriendenVan’ allerlei producten voor het gehele gezin. Zo is onder meer Europees schoenenleverancier Spartoo.nl een van de ‘VriendenVan’, maar ook webshops op het gebied van beauty en fashion als amazingkids.nl, dressesonly.nl en Johnbeerens.com zijn aangesloten. Het is verder mogelijk om te kopen bij webwinkels op het gebied van bijvoorbeeld reizen, motoren, fietsen, tuin en dier, speelgoed, interieur en badkamers.

Tegoed delen met familie en vrienden

Als je korting spaart via het ‘VriendenVan’-programma, kun je ook familie, vrienden en kennissen uitnodigen om voor jou te sparen – of jij voor hen. Maak een gratis account aan op ‘VriendenVan’ en jij bepaalt of je voor jezelf of voor een ander spaart. Het is een totaal nieuwe manier van elkaar cadeaus geven.

'Steeds meer mensen kopen online – ook voor hun dagelijkse spullen wenden ze zich tot online shopping. Niet eerder was het mogelijk om met deze aankopen ook nog eens te sparen voor korting op andere producten, in dit geval elektronica. Ons platform past daarmee perfect in een tijd waarin mensen steeds bewuster omgaan met hun geld en alleen nog slim en prijsbewust willen kopen. De aankoop van noodzakelijke goederen zorgt bij ons voor extra korting. Dat motiveert natuurlijk enorm”, zegt Lucien Swaab, CEO van TDR Company, het bedrijf achter het ‘VriendenVan’-programma. “Bij ons kun je eenvoudig bij je favoriete webshops winkelen zoals je gewend bent. Geen gedoe meer met pasjes, maar met één druk op de knop direct zien hoeveel je bespaart. Je bepaalt het allemaal zelf – tot een korting van maar liefst honderd procent. Korting krijgen was nog nooit zo makkelijk.'

'We zijn trots om als eerste het bijzondere ‘VriendenVan’-kortingsprogramma te kunnen inzetten voor onze klanten', zegt Erwin Bruggink, Managing Director van redcoon.nl. 'Het feit dat je met aankopen bij andere winkels korting kunt krijgen op redcoon.nl-producten, is uniek in de markt. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten veel gebruik zullen gaan maken van dit programma.'

[vimeo id="63502449" width="620" height="360"]

Aanmelden

Als je je aanmeldt bij ‘VriendenVan-redcoon.nl’, krijg je direct vijf euro spaartegoed om te besteden. Het ‘VriendenVan’-programma is te vinden op www.redcoon.nl. Klik op de actiebutton met daarop ‘Krijg extra korting op alles bij redcoon.nl’ voor directe toegang tot het platform en maak een account aan.

redcoon.nl is de eerste webwinkel waar TDR Company het programma introduceert. Later volgen andere webwinkels waar hetzelfde concept geldt. Meer informatie over het programma van TDR Company via www.tdrcompany.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws