THE HOUSE OF MARLEY introduceert de dameskoptelefoons 'Harambe'

Jonas van der Meiren | 2 mei 2013
headlines


'Harambe' is de naam van een nieuwe productlijn koptelefoons van THE HOUSE OF MARLEY. De vertaling van het Swahilische woord Harambe is letterlijk 'Let's pull together'. De Harambe koptelefoons zijn kleiner dan gemiddeld. Het worden dan ook wel dameskoptelefoons genoemd.

De ultrazachte en lichte canvas hoofdband en de twee lederen oorkussens zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten van het geluid. De Harambe koptelefoons hebben een geïntergreerde microfoon met 1-knops controller en maakt gebruik van 30mm dynamische drivers. Dit maakt het mogelijk om via de controller smartphones te besturen.

Er zijn een aantal Harambe-modellen in Nederland te verkrijgen waaronder Meadow, Midnight, Saddle, Tribe en Native. Elke koptelefoon heeft zijn eigen unieke en trendy design die totaal verschilt van de rest van zijn soort.
De Harambe koptelefoon is volledig ontworpen volgens het HOUSE OF MARLEY-principe: topkwaliteit en van milieuvriendelijke materialen. Een deel van de opbrengst gaat naar de goede-doelen-organisaties 1LOVE.ORG en in Nederland naar de Johan Cruijff Foundation.

De Harambe-modellen zijn vanaf heden verkrijgbaar bij de betere hifi speciaalzaken, Wehkamp, Coolblue, Fame, Mediamarkt en Saturn voor 49,90 euro. Bezoek voor alle verkooppunten de website www.thehouseofmarley.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws