Partypeople, meld je aan!

Peter Güldenpfennig | 23 oktober 2013
headlines


Jij naar het feest, wij een report

Wil jij voor ons naar de vetste festivals, feesten en clubs in Nederland en België ? Je favoriete dj ontmoeten in de persruimte ? Gewoon eens backstage- of VIP-toegang ? Ben jij een fanatieke partyganger en beschik je over een vlotte pen, dan regelen wij de tickets en jij het party report.

Q_base_Clublife

Uiteraard word je eerst ingewerkt en volledig bijgestaan door onze redactie en je mede party reporters - we hebben een naam hoog te houden en sturen je niet "zomaar" op pad. Je schrijft immers voor het grootste EDM magazine van Nederland en België. Het is daarom belangrijk dat je er verzorgd uitziet (ons speciale en exclusieve party report Clublife EDM-shirt doet wonderen) en daarnaast " afspraak is afspraak" ivm aanleveren van het report. Meld je aan en geef ons een hele goede reden waarom jij nou juist tot ons exclusieve gezelschap party reporters toegelaten moet worden. Je komt trouwens ook nog eens in aanmerking voor exclusieve (extra) tickets, mee met de redactie voor interviews, fotoshoots bijwonen en de "Clublife EDM Benelux Party Report Hall of Fame" waarmee je hele vette prijzen kunt winnen en als reporter uitgebreide aandacht krijgt op onze website.

Wil je meer informatie of je direct aanmelden? Stuur een mail naar info@clublifemagazine.nl Vergeet niet je foto, motivatie en contactgegevens mee te sturen!

Voor voorbeelden - lees onderstaande party reports of bekijk ons archief:

Starbeach, Chersonissos: Beachflirt

Heineken Starclub: Tiësto en Calvin Harris

X-Qlusive Holland

Tommorowland 2013

Lakedance

 

Check ook deze video van een Clublife EDM party reporter. hier

 

Party_Reporters_Clublife

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws