Armin van Buuren in een orkestjasje

Peter Güldenpfennig | 7 november 2013
headlines


John Ewbank en het Metropole Orkest hebben een nieuwe draai gegeven aan Armin's 'This Is What It Feels Like'. De track ging vanochtend in première op Radio 538 bij Evers Staat Op. Van de dancehit maakte Ewbank een intense ballad.

'This Is What It Feels Like' schopte het deze zomer tot nummer twee in de hitlijsten en staat nog steeds genoteerd. De 'John Ewbank Classical Remix' is een samenwerking van John Ewbank, het Metropole Orkest en Armin zelf. Net als bij het origineel tekende Trevor Guthrie ook voor deze orkestrale versie voor de vocals. De beats van het origineel zijn vervangen door strijkers, piano's en blaasinstrumenten, wat zorgt voor een – hoe kan het ook anders – intense track.

De track is nu verkrijgbaar op iTunes als onderdeel van Armin's nieuwe album 'Intense - The More Intense Edition'. Dit is de deluxe-uitvoering van het album Intense, dat Armada in mei uitbracht. Het deluxe album verschijnt op vrijdag 15 november, dezelfde dag als de aftrap van Armins tour: 'Armin Only: Intense' in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kun je niet wachten, dan kun je het album pre-orderen op iTunes.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws