Nieuw deurbeleid bij club Trouw

Rick Francissen | 26 november 2013
headlines


In 2014, overigens het laatste jaar van Club Trouw, zal de club een nieuwe deurbeleid gaan voeren waarin geen online voorverkoop meer wordt gehandhaafd en er geen clubfotografen meer naar binnen mogen.

De club geeft verschillende redenen waarom zij deze nieuwe regels gaan invoeren. Het stoppen met de voorverkoop wordt gedaan om ervoor te zorgen dat mensen niet meer worden buitengesloten doordat een feest van tevoren is uitverkocht. Daarbij moet dit ervoor zorgen dat er meer spontaniteit en vrijheid komt in het uitgaan. De nieuwe regelgeving gaat gepaard met een online systeem waarop je de stand van zaken aan de deur kunt zien. Dit houdt in dat je heel de nacht door wordt geüpdatet over de drukte in de club. Trouw geeft wel aan dat er nog uitzonderingen op deze regel zullen worden gemaakt. Voor exclusieve feesten zoals Ontrouw worden er nog wel kaarten in de voorverkoop gedaan.

De keuze om geen clubfotografen meer toe te laten is bedoeld om de focus meer op de club en de beleving te leggen tijdens een feest, zonder dat je als bezoeker bang hoeft te zijn dat dit wordt vastgelegd. Feesten is volgens de club namelijk een manier om te ontsnappen aan het dagelijkse leven: ‘Als er geen camera’s meer zijn, ontstaat er hopelijk een gevoel waarbij iedereen kan doen, laten, en dragen wat hij/zij wilt. What happens in Trouw, stays in Trouw’. Ook hoopt de club dat bezoekers hun smartphone in hun zakken laten zitten en in plaats daarvan gewoon van de club genieten.

Het nieuwe deurbeleid gaat op 1 januari in, gelijktijdig met het begin van de set van Dixon om 09.00 uur.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws