Onze 5 favoriete partypics van het afgelopen weekend

Nikki Veerbeek | 17 maart 2014
headlines


Het was weer een weekend vol pompende beats en uitgedoste partygangers. Onze razende reporters en fotografen waren uiteraard aanwezig bij de vetste feestjes. Wij zetten onze vijf favoriete partypics op een rijtje.

1. Een selfie achter de draaitafels bij Mysterious

favopartypics4_mysterious

Mysterious was helemaal uitverkocht, iets wat het feestje in de Rotterdamse Maassilo hoogstwaarschijnlijk dankte aan de lekkere line-up. Vato Gonzalez pronkte daar bijvoorbeeld tussen, die je hier samen met Afrojack kunt betrappen op een selfie. De uitzinnige menigte op de achtergrond maakte het plaatje af.

2. Sexy danseressen vullen podium Sexy by Nature

favopartypics1_sexybynature

Bezoekers van Sexy by Nature in de Heineken Music Hall werden niet alleen getrakteerd op de opzwepende muziek van onder andere Sunnery James & Ryan Marciano, die de organisatie van het feestje voor hun rekening namen, maar ook op een spetterende lichtshow en sexy danseressen.

3. Kaleidoscope: strike a pose

favopartypics2_kaleidoscope

Bij Kaleidoscope in de Utrechtste Central Studios werd iedereen die maar wilde door onze fotograaf op de gevoelige plaat vastgelegd. Waar de een zijn mooiste glimlach opzette, liet een ander haar spierballen zien.

4. Helemaal los tijdens eigen set op Hardcore Vibes X

favopartypics3_hardcore4life

In het Time Out Uitgaanscentrum in Gemert konden hardcoreliefhebbers een oud vertrouwd avondje knallen op Hardcore Vibes XL. Niet alleen het publiek ging uit zijn plaat, ook deze dj heeft het overduidelijk naar zijn zin.

5. Opblaaskrokdil als partybuddy

favopartypics5_kaleidoscope

Nog een foto´tje van Kaleidoscope in Utrecht. Deze jongen had een ietwat vreemd en groot accessoire meegenomen: een opblaaskrokodil. Plezier gegarandeerd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws