Deadmau5 organiseert remix-wedstrijd

Eveline Meijer | 2 januari 2015
headlines


Deadmau5 heeft het maar druk: niet alleen is hij genomineerd voor zijn zesde Grammy met zijn album while(1<2) in de categorie 'Best Dance/Electronic Album', ook heeft hij een plaats gekregen op #GUVFINALE op 25 januari. Daarnaast heeft hij nog tal van optredens deze maand en zo stroomt januari weer vol. Maar blijkbaar heeft hij toch nog wat tijd over: de dj en producer organiseert een remix contest!

Dillon Francis heeft een remix gemaakt van deadmau5's nummer 'Some Chords' uit 2010. Maar nu mag jij er volledig op los gaan! De wedstrijd draait namelijk om dat nummer. Maak jij de beste remix van 'Some Chords', dan krijg je een behoorlijk vette prijs: jouw werk op Beatport als onderdeel van een exclusieve mau5trap remix release én een Antelope Audio Interface met een assortiment aan Eurorack modular synthmodules en diverse softwarepakketten!

Je kunt jouw remix van 'Some Chords' tot 26 januari 2015 insturen. Vervolgens kan er tot 9 februari gestemd worden. De winnaar wordt op 24 februari bekend gemaakt.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws