Zedd neemt fans mee op exclusieve tripjes

Eveline Meijer | 12 mei 2015
headlines


Je hebt marketing en je hebt Zedd's exclusieve feesten. Voor de promotie van zijn nieuwe album True Colors heeft hij groepjes fans meegenomen naar een aantal hele vette plekken. Zo nam hij vijftig van zijn fans afgelopen weekend mee naar een aquarium en bracht hij daar de zesde track van zijn album, 'Beautiful Now', ten gehore.

Vet, dat is het zeker en er zijn maar weinig artiesten die op deze manier hun album promoten. Zedd ging tijdens deze exclusieve events al naar Alcatraz voor een keihard feestje waar ook Tony Hawk te vinden was, en gaf een heel vet feest in een grot. Steeds worden er vijftig fans uitgekozen om naar zo'n event te gaan en een dag of een avond door te brengen met de dj.

https://www.youtube.com/cLcHQPd8ncc

Bij het laatste evenement, in een aquarium, stonden Zedd en een aantal van zijn fans in een tank met een Beluga walvis, een unieke ervaring voor velen.

Helaas ziet het er naar uit dat er niet meer van dit soort feesten komen, Zedd's album True Colors komt 18 mei uit. Maar dat is natuurlijk ook weer ontzettend vet, dus of we dat nu erg moeten vinden, is de vraag.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws