Progressive Room

Partyscene Redactie | 5 januari 2012
headlines

Vanaf februari 2012 vinden de Progressive Room Clubnights plaats in Club One.

santitoDenk terug aan de club-avonden waar het ging om de geweldige sfeer en de lekkere muziek. dp-events gaat vanaf februari 2012 iedere maand in Club One te Woerden dit soort avonden organiseren onder de naam Progressive Room Clubnight. Geen thema-avonden of dresscodes. Gewoon de kleding aan waar je je het lekkerst in voelt. De data van de club-avonden voor de eerste helft van 2012 zijn: 11 februari, 3 maart, 7 april, 5 mei en 16 juni 2012.

Progressive House in al haar facetten: soms diep en groovy, melodieus en inspirerend. Soms rauw, ruig en opzwepend. Net waar het moment om vraagt. Uitgebalanceerde dj-sets van anderhalf uur en langer, waarin de dj's weer echt iets kunnen vertellen. In plaats van de, soms maar, 45 minuten die nu gebruikelijk zijn, waarin elke dj meteen wil pieken en alleen maar zijn 'klappers' draait. De vaste dj's Santito, Renji, Stecini en D'fault zullen je iedere editie meenemen op een reis door het hele spectrum van progressive house met voor ieder wat wils.

Deze clubnights gaan plaatsvinden in de schitterend verbouwde Club One te Woerden. Je waant je bijna in een hippe club op Ibiza of in een grote wereldstad. De niveauverschillen in de dansvloer maken de zaal erg sfeervol en door de 2 grote bars kun je snel bediend worden. Geen voorverkoop, earlybirds, gastenlijst en ons-kent-ons. Voor slechts € 10,- per persoon aan de deur heb je een geweldige avond, want een kwalitatieve avond uit hoeft niet duur te zijn.

Check ook www.club-one-woerden.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws