House in Motion

Partyscene Redactie | 5 januari 2012
headlines

De nieuwe editie van House in Motion vindt plaats op zaterdag 21 januari.

Met House in Motion heeft Crystal Venue een topfeest in huis, dat heeft iedereen de eerste editie wel gemerkt. Dirty House heeft een nieuwe homebase ontdekt in Culemborg. Zaterdag 21 januari gaat het er weer rauw en dirty aan toe met onder andere niemand minder dan hitgoeroe Shermanology!

shermanology

Ook deze keer heeft House in Motion een knarsetandend dikke line-up neergezet die er zeker voor gaat zorgen dat je helemaal los gaat. Billy the Klit alleen al, bekend van de meest dope feesten, weet genoeg gekkigheid en dikke hits aan elkaar te breien om eigenlijk een avond mee te vullen en daar houdt het niet bij op. Enorm in trek en niet voor niets is Shermanology, die dit jaar een gigantische top-10 hit scoorde met 'Blessed', dat overal in de clubs de dansvloer compleet uit zijn dak liet gaan. Op House in Motion kun je live genieten van Andy, Dorothy en Leon Sherman!

Superstar Dj Jean heeft eigenlijk geen verdere intro meer nodig. En dat geldt eigenlijk ook voor Biggi die als een ware house-versie van Carl Cox gedreven en geïnspireerd los gaat achter de decks en zijn tomeloze energie op jullie overbrengt. Tot slot young and upcoming Dj Dastro zal er met zijn eigen onvervalste stijl voor zorgen dat het feest al met een knaller begint. Kaarten kosten 27,50 euro in de voorverkoop en 35 euro aan de deur.

Check ook www.crystalvenue.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws