Young Gunz

Partyscene Redactie | 3 januari 2012
headlines

Young Gunz bring their lethal weapons to the dancefloor op vrijdag 6 januari in Paradiso.

De Internationale dancescene heeft de afgelopen jaren meer en meer te maken gekregen met de kracht van jong talent. Gepassioneerde dj's en producers die momenteel de wereld veroveren. Soms nog maar net 20 jaar, maar wel al gewapend met een arsenaal aan clubhits en charttoppers.

Wat nou als we een afvaardiging van deze jonge cowboys uit de dance als een dreamteam samen laten komen om hun vuurkracht ten overstaan van een uitzinnige menigte te laten horen?

firebeatz

Firebeatz is 'on fire'. Nadat dit duo al eerder tracks uitbracht op o.a Flamingo en Size, kwamen ze dit jaar ook met een 'Go Bang!' een samenwerking met Chocolate Puma. JoeySuki bracht onlangs 'Munster' uit. Een samenwerking met Hardwell die al direct de hoge regionen van de Internationale dancecharts beklom. Mark Junior heeft met zijn refix van Adele ‘Rolling in Deep’ de support gekregen van o.a. Roger Sanchez, Cosmic Gate, Robbie Rivera tijdens WMC 2011. Voor de editie in Paradiso op vrijdag 6 januari aanstaande wordt dit team versterkt door Mitchell Niemeijer, Nick Base en host en MC Jollygood. Kaarten kosten 10 euro.

Meer info op www.paradiso.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws