5 Days Off

Partyscene Redactie | 27 december 2011
headlines

Opnieuw zijn er nieuwe namen bevestigd voor 5 Days Off, dat in maart plaats vindt.

Van 7 t/m 11 maart 2012 presenteren Paradiso en de Melkweg de twaalfde editie van 5 Days Off. Eerder kon je hier op Partyscene al de eerste namen lezen, nu heeft de organisatie een reeks nieuwe bevestigde namen bekend gemaakt:

Jeff Mills, Hudson Mohawke, Sleigh Bells, Kutmah, SBTRKT, The Field, Tobias., Ryan Elliott, Steffi, Tama Sumo, WhoMadeWho, Applescal, Krampfhaft, Nuno Dos Santos, Jameszoo en Presk.

jeff mills

In het kader van 5 Days On presenteert het festival onder andere een editie van Kamermans Kermis en van Echt Gebeurd, de show van Micha Wertheim en Paulien Cornelisse. Naast de verkoop van passe partouts is ook de voorverkoop van vijf losse ticketsoorten begonnen. '5 Days On', het niet-muzikale programma van het festival, presenteert in 2012 een thema programma omtrent uitgaan. Onderdeel daarvan is onder meer de show ‘Echt gebeurd’ van Micha Wertheim en Paulien Cornelisse, waarin waargebeurde verhalen uit het uitgaansleven worden verteld. Verder komen dronken bijen, hedonistische kunstenaars en succesvolle alcoholisten op het witte doek voorbij. Beide programma's vinden plaats in De Balie. In januari wordt de complete line-up bekend gemaakt.

Meer informatie is te vinden op www.5daysoff.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws