Escape maakt een frisse start in 2012

Partyscene Redactie | 26 december 2011
headlines

Na een heel mooi jaar waarin het 25 jarig bestaan van Escape uitgebreid gevierd is en als klap op de vuurpijl de prestigieuze Nightlife Award voor beste club van Nederland binnen is gehaald gaat Escape fris van start in januari 2012! Dit jaar wordt er naast Escape door de eigenaren een nieuwe locatie geopend aan het Rembrandtplein én de nieuwe zaterdagavond Brainwash gaat stevig door met energiek entertainment, verpletterende visuals en spectaculaire LED shows!

brainwash escape amsterdam

25 jaar Escape: De Dolly Dots
De maandelijkse anekdote over het 25 jarig bestaan van Escape dat het hele jaar gevierd wordt gaat deze keer over de Dolly Dots. Ton Poppes: “De eerste video clip van de Dolly Dots is in onze vorige discotheek, Cartouch in Utrecht, opgenomen. Ferry Maat bleek die avond ziek te zijn en dus stond ik ineens een uur later voor de camera van de Tros, een wonderlijke ervaring. Sindsdien was ik van 1977 tot 1979 de presentator van de Tros Top 50 op TV geworden. In dat programma dansten mensen rond de presentator, daaruit zijn de Dolly Dots ontstaan. Je zult je afvragen wat heeft dit verhaal met de Escape te maken.

De Dolly Dots zijn de succesvolste meidengroep van Nederland geweest, je zou kunnen zeggen dat ik als eigenaar van de Cartouch en de Escape getuige ben geweest van het begin en het einde, het afscheidsconcert van de Dolly Dots is namelijk gegeven in de Escape. Een bomvolle club met gillende en huilende meisjes en naast de bloemenregen op het podium, hevig geëmotioneerde Dots. Ik realiseerde me dat de cirkel ook voor mij weer rond was.” Check hier beelden van de Dots met Ton!
brainwash escape amsterdam
Brainwash: let the music control your mind!
Na bijna 7 jaar werd er eind november afscheid genomen van Framebusters. De nieuwe zaterdagavond Brainwash werd in december met veel succes gelanceerd, een avond die nog meer om het publiek draait. Dit onder de bezielende leiding van resident Raymundo, die ook voor januari weer een dikke line up heeft neergezet.

Op de eerste zaterdag van januari, de 7e, heeft Raymundo Lucky Charmes, Paul Sparkes en Saxy mr S on sax uitgenodigd. Ook MC Choral is erbij en Eclectic @ deLux wordt door Martino Rosso bemand. Zaterdag 14 januari gaan de muzikale maatjes Raymundo en Frederik Abas weer back 2 back in the booth. Costar en Miss Bunty zorgen voor de backup en Danney Canova rockt de deLux. Zaterdag 21 januari komt de Duitse Ministry of Sound held Plastik Funk rocken! Check zijn knaller Everybody Dance Now Samen met Raymundo, MC Pryme, Saxy en Kazzikasz wordt het een klapper! Mell Moreno host de deLux. De maand wordt op 28 januari afgesloten met Jaz Von D, Raymundo, Miss Bunty, Kazzikazs en Danney Canova.

Reveal het weekend op donderdag in Escape Venue
Reveal onthult ook in 2012 elk weekend op donderdag! Dit is dan ook de populairste studentenavond van Amsterdam met het leukste publiek, de populairste artiesten en moddervette housebeats van o.a. Marc Benjamin die elke week het vaste gezicht van Reveal is! Populair geworden door zijn vernuftige en zeer effectieve mash-ups weet hij tot op de dag van vandaag een zeer groot publiek aan te spreken. Reveal is zoals bekend gratis toegankelijk voor alle studenten die in Nederland op school zitten. Op vertoon van je studentenpas betaal je dus €0,00! Ben je geen student dan betaal je slechts €10,- om binnen te komen. De bierprijs is op Reveal standaard ook maar 2 euro! Check www.reveal-online.com voor alle info.

De entree bedraagt 16,- op zaterdag en de tijden zijn 23.00-05.00. Entree is op zaterdag vanaf 21 jaar en ouder. Op www.escape.nl, www.facebook.com/escapeamsterdam en http://twitter.com/escapeamsterdam vind je meer informatie over Framebusters en de andere events op de donderdagen, vrijdagen en zondagen, foto's, dj sets, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.

VIP arrangementen:

• VIP Main Stage (podium);

• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.

• VIP Top Floor (Escape deLux – second sound area R&B).

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws