Gossip

Partyscene Redactie | 21 december 2011
headlines

gossip gratisHeb jij al plannen gemaakt voor kerstavond? Heb jij al een goede reden gevonden om niet naar de kerk te hoeven waar je kleine nichtje met een kinderkoor optreedt? Heb jij al een goede Smoes bedacht waarom je op eerste kerstdag moet uitslapen? Als jouw antwoorden op deze 3 vragen 'Nee' is (en overigens ook wanneer jouw antwoorden op de vragen 'Ja' is) dan is nu de perfecte oplossing voor jou gevonden: Gossip! @ Sand op zaterdag 24 december 2011. Een zeven uur durend spektakel dat jij niet wilt en mag missen!

Een avond waar de grote nationale artiesten jou een avond zullen bezorgen om niet snel te vergeten. 'Gossip!' staat voor het beste op het gebied van entertainment, celebrities en vanzelfsprekend het mooiste en beste geklede publiek.

En omdat kerst zonder cadeautjes vanzelfsprekend geen echt kerst is, heeft de organisatie besloten om een handreiking te doen in deze, voor velen, toch al dure periode. Het is dus geen roddel, het is geen 'rumor around', nee het is serieus. 'Gossip!' biedt jou namelijk de unieke mogelijkheid om de recessie even volledig te vergeten en samen met je vrienden en/of vriendinnen deze 'Sterrennacht' (want dat is toch wel de juiste omschrijving voor een avond met artiesten als Hardwell, Quintino, Sidney Samson, Shermanology) te gaan beleven! gratis welteverstaan!

Wil jij dus kans maken op deze 'Hot tickets' stuur dan je naam en e-mailadres naar win@concertgroup.nl en voor je het weet sta jij aankomende zaterdag te schitteren in de adembenemende ambiance van 'Gossip!'.


Gossip!

Zaterdag 24 december 2011
22.00 - 05.00

The Sand, Amsterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws