Planet Rose

Partyscene Redactie | 22 december 2011
headlines

De Planet Rose '17 Years On! - House Special' wordt gehouden met het Duitse Ame.

De januari maand staat als altijd 100% in het teken van de Planet Rose verjaardag. 17 jaar wordt de langstlopende clubnacht alweer, bijna volwassen! Om van het laatste kinderfeestje een zeer speciale te maken, hebben we alles uit de kast getrokken om de transitie naar de grote-mensen-wereld zo aangenaam mogelijk te maken.

ame

De house special van de Planet Rose verjaardag ziet de terugkeer van huisfavoriet Ame. En voor het eerst gaat hij 100% live in de Doornroosje booth. Van de mede-eigenaar van het trendsettende house label Innervisions kan je natuurlijk alleen het beste van het beste verwachten en een sneak peak in wat Ame de komende maanden voor ons in petto heeft op release gebied. En natuurlijk ken je dit duo nog van hun klassieker Rej.

Zelden had een dj een meer toepasselijke naam dan DJ Deep. De Parijse legende draait al een jaartje of 20 mee en is in de diepere house scene een begrip. De eigenaar van Deeply Rooted House schotelt ons maandelijks prachtige parels voor en kent als DJ geen gelijke. Doornroosje hoefde niet lang na te denken wie dit fijnproeversbal moest openen: house connaisseur, Drift opper cheese en Amsterdammer met Nijmeegs hart Brent Roozendaal is simpelweg de perfecte kandidaat om als eerste handjes in de lucht te krijgen. Kaarten kosten 16 euro.

Check ook www.doornroosje.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws