Glitterazzi

Partyscene Redactie | 20 december 2011
headlines

Na een weekeinde vol verplichtingen is 27 december de tijd om helemaal los te gaan.

glitterParadiso wordt van top tot teen omgetoverd in één groot glitterpaleis. Geen nette zondagse pakken en jurken meer, de dresscode is ‘dress up & get glittery’ - als een rockster, popidool of disco-diva.

Met extreem dansbare muziek, performances en andere gekte van o.a. Bingo Players, Egbert-Jan Weeber, Amy Housewine, Claire & Sheila Hill en bastiaan van Schaik.

Het Nederlandse duo Bingo Players, bestaande uit Paul Bäumer en Maarten Hoogstraten, heeft een paar hectische jaren achter de rug. In het najaar van 2009 schopte hun track ‘Devotion’ het tot nummeréén in de Beatport Overall Chart, waar die meer dan een maand in de toptien bleef staan. In hetzelfde jaar kwam hun nieuwe single ‘Poptimistic’ uit, die de tweede plaats haalde. De populariteit van hun tracks leverde Bingo Players veel dj-boekingen op bij grote clubs over de hele wereld.

Zijn stijl varieert van electro tot deep-house, met een voorkeur voor diepe, melodische techno. Hitmeister Pim is eigenlijk alles in één: dj, showmaster, entertainer, model en crazy grappig.

Met Jordy Huisman, Sander Huisman draait hij de beste classics, 90’s en early 00’s hits. Van Michael Jackson tot Ace of Base, van Salt n Pepa tot Chaka Khan. Kris Kross heet hun concept: dus doe je kleding verkeerd om aan en Kris Kross will make you jump, jump! Derde kerstdag is tevens het slotfeest van Pink Christmas: www.pinkchristmas.nl. Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop.

Meer info op www.paradiso.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws