Vintage Vegas

Partyscene Redactie | 14 december 2011
headlines

vintage vegasNa NYE 2011 Dynamite Disco reist Patronaat dit jaar op oudejaarsavond af naar Vintage Vegas, een gezandstraalde party oase, waar het wel altijd goud is dat net niet meer glimt. Ruig opgefeest, maar nog lang niet klaar om te stoppen. Vanuit jouw casino heb je niet door of het buiten dag of nacht is, want hier gaat het feest door from dusk till dawn. Op het podium de moderne Elvis klonen van Memphis Maniacs, die live ingenieus muzikaal knip- en plakwerk verrichten en met explosieve mashups en onverwachte combinaties van hits uit zeer uiteenlopende genres de zaal afbreken. De dj’s van de avond, Stylus (ft. Giel Beelen), Kuddedieren en Paullie, kunnen dan ook alles maken.

In de kleine zaal is het rauw, industrieel en toch warm gezellig. Een oude elektriciteitscentrale is er niets bij en met techno kan het. En dat betekent met Onderstroom helemaal! Met uit Duitsland Robert Babicz, FORMAT kopstuk Juan Sanchez en residents Mark Boon en Flying Circus.

Het Café gaat Fear & Loathing met Plafonddienst. Een chillout met psychedelische visuals en spacende beats van bijvoorbeeld The xx of Burial. Even niet knallen, maar dienst op het plafonnetje. Achter de decks onder andere Know V.A. en Riff Raff.

Check www.patronaat.nl voor alle info!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws