Taras van de Voorde 7 Hour Set

Partyscene Redactie | 13 december 2011
headlines

Taras van de Voorde maakt op 1 januari een vliegende start in Perron in Rotterdam.

De beste manier om een geweldig jaar af te sluiten is om de volgende zo feestelijk mogelijk te beginnen. Dat is kortweg het strijdplan van Taras van de Voorde, die op zondag 1 januari meteen los gaat met een 7 uur durende gig in de Rotterdamse hotspot Perron. Kortom, een vliegende start van Taras.

taras

Het was absoluut een mooi jaar voor Van de Voorde. Nadat hij werd opgemerkt met tracks als 1998, The Game, Don’t Stop Us en zijn remix voor Defected, Stuffa’ Proof verschenen al snel de buitenlandse gigs in zijn agenda. Inmiddels staan er nieuwe releases gepland voor 2012, waaronder een remix voor 2000 and One’s label Remote Area, en sluit Taras het jaar passend af op Awakenings NYE in de Maassilo, Rotterdam.

Een dag later is Taras echter alweer in Cultuur Podium Perron te vinden. Met het ongekende succes van zijn Birthday Bash, welke nog vers in het geheugen gegrift staat, draait hij deze avond wederom een lange, 7 uur durende DJ set. Iets waar Van de Voorde zich inmiddels in heeft gespecialiseerd, zowel dansvloeren in Catwalk als Perron hebben deze muzikale trips al eens meegemaakt. Het feest begint om 21.00 uur en gaat door tot 04.00 uur. Kaarten kosten 8 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur.

Meer info op www.perron.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws