Night Voyage

Partyscene Redactie | 15 december 2011
headlines

Producer Tom Trago en poptempel Paradiso slaan de handen ineen voor Night Voyage.  

tom tragoParadiso en Voyage Direct, het label van Amsterdamse dj en producer Tom Trago, hebben de handen ineen geslagen voor een nieuwe avond in Amsterdamse poptempel op vrijdag 30 december 2011. Tom Trago is zich als artiest langzaam een weg naar boven aan het banen van de underground scene in Amsterdam tot de mondiale wereldtop. Met zijn producties op zijn eigen label Voyage Direct krijgt hij veel aanzien in de internationale house scene.

Night Voyage is de naam van het feest. Night Voyage staat voor de cross-over tussen verschillende house stijlen die samen weer een nieuw geluid vormen. Trago heeft voor het eerste Night Voyage feest de beste dj-namen van de scene weten te strikken. Uit London komt L-Vis 1990 over. Verder wordt de lijst aangevuld met een optreden van Dexter, maar naast Tom Trago draaien die nacht ook nog Cinnaman, San Proper en Boris Werner in Paradiso. Tijdens de nacht gaan de heren dj’s op zoek naar wat de bleu print moeten worden van het komende jaar op housegebied.

L-Vis 1990 komt speciaal uit London over om deze avond kracht bij te zetten. De muziek die James Connolly, aka L-VIS 1990, maakt is strikt dansvloer gericht. Hij zal de bezoekers dan ook meteen in een party vibe krijgen. Een van de onderdelen van Night Voyage is dat er ook een live act te zien is. Dexter maakt techno, electro, maar ook UK-bass, maar het blijft altijd Dexter. Het feest begint om 23.00 uur en gaat door tot 05.00 uur. Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop.

Check ook www.paradiso.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws