3FM Serious Request party

Partyscene Redactie | 2 december 2011
headlines

serious requestNa het succes van vorig jaar, organiseert de Rode Kruis Studentendesk Amsterdam weer een grootse benefit party voor 3FM Serious Request. Op donderdag 8 december opent de Amsterdamse Club Air om 23.00 uur haar deuren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor moeders geraakt door oorlog. De line-up van de avond bestaat uit top-artiesten zoals Bart B More en Baskerville, die allen belangeloos meewerken. Tickets zijn 10 euro en verkrijgbaar via sdamsterdam.nl.

Tijdens deze benefit party, waarvan de gehele opbrengst naar het Glazen Huis gaat, zal een grote groep bekende Nederlandse acts en DJs geheel belangeloos het dak van Club Air blazen. Dit zijn Bart B More, Baskerville, Henzel & Disco Nova, feestdjruud (ft Mr Simpson), Dem Slackers, WANNABEASTAR, NT89, SPACEGIRLS en Rubix. Visuals worden verzorgd door ZOEK DEKKING.

Help een moeder, red een gezin

Met 3FM Serious Request zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis ieder jaar in voor een stille ramp. 3FM Serious Request 2011 vraagt dit jaar aandacht voor moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog en conflicten. Een stille ramp die wereldwijd meer dan 10 miljoen moeders raakt. De nood van deze moeders is onzichtbaar te midden van geweld en conflicten. Deze vrouwen functioneren op de achtergrond, moeten vaak vluchten en strijden voor de veiligheid, inkomen, zorg, opvoeding en gezondheid van het gezin. Tijdens conflicten zijn moeders de stille kracht van een gezin. Wanneer haar iets overkomt, raakt het hele gezin ontwricht. Help een moeder, red een gezin! Check voor meer info over de Serious Request Benefit Party www.sdamsterdam.nl. This one’s for mama.

Datum: 8 december 2011

Locatie: AIR, Amstelstraat 16 te AMSTERDAM

Tijd: 23:00

Prijs: €10,- Gehele opbrengst gaat naar 3FM Serious Request

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws