300MPH

Partyscene Redactie | 29 november 2011
headlines

300MPH keert op zaterdag 3 december terug op het oude nest met Martin Buttrich.

300MPH weer terug in haar oude nest waar het ooit allemaal begon! In de tunnel waar voorheen de beruchte Catwalk was gevestigd, verantwoordelijk voor ontelbare legendarische avonden, is namelijk onlangs de nieuwe hotspot van Rotterdam geopend: Toffler! De club combineert strakke designs, een krachtige sound system en een adembenemende lichtshow met de smeuïgste line-ups, en daar past 300MPH perfect tussen. De eerstkomende editie op zaterdag 3 december zal dan ook niemand minder dan Martin Buttrich langskomen voor een live set!

martin buttrich

Martin Buttrich, die oorsprokelijk afkomstig is uit Hannover maar tegenwoordig opereert vanuit het bruisende New York, is iemand die lange tijd actief is geweest achter de schermen. Zo was hij verantwoordelijk voor producties van legio artiesten waaronder bijvoorbeeld Timo Maas en Loco Dice, met laatstgenoemde runt hij tevens het succesvolle Desolat label. Pas in het jaar 2006 trad hij zelf op de voorgrond met een aantal releases op labels (zoals Planet E, Four:Twenty en Cocoon), en het spreekwoordelijke hek was direct van de dam. Nu reist hij met zijn live set over heel de planeet om in de beste clubs en festivals zijn dwingende tech-house sound ten gehore te brengen. Wij zijn blij om te mogen aankondigen dat hij 3 december het dak eraf zal gaan blazen tijdens 300MPH!

Naast Martin Buttrich zal de 300MPH resident Arado plaats nemen achter de decks. Uiteraard zal ook 300MPH frontman Joey Daniel het podium bestijgen. Support zal komen van de getalenteerde Schiedammer Sab Titos die hard aan de weg timmert en een trouwe schare fans achter zich heeft staan. Kortom een nacht waar, zoals Rotterdam gewend is van 300MPH, alleen het beste op het gebied van tech-house de revue zal passeren.

Check ook www.facebook.com/tofflerrotterdam.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws