Cultuurnacht

Partyscene Redactie | 10 januari 2012
headlines

Tiësto, Hardwell en R3hab staan op 20 januari op de Cultuurnacht in Breda.

Tijdens de Cultuurnacht Breda op vrijdag 20 januari zetten 33 kunst- en cultuurinstellingen hun deuren wijd open voor een avond met een magistraal programma. De Cultuurnacht biedt tientallen ingrediënten voor een krachtige betovering. Momenten dat je verleid wordt door een warm bad van klanken, betoverd door een prachtig beeld, zweeft op de ritmes van dansers. Alsof tijd en plaats er niet toe doen. Alsof je loskomt van de wereld en alles, even en juist op dat moment helemaal perfect is. Die betovering door dat magische moment, daar draait alles tijdens de Cultuurnacht Breda om.

tiesto

De Bredase club Mezz opent tijdens de Cultuurnacht de deuren voor Tiësto, Hardwell en R3hab. Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens natuurlijk. Daarom zal van oorsprong Bredanaar Tiësto tijdens de Cultuurnacht op vrijdag 20 januari dus voor de tweede keer een spetterende set draaien in Mezz. Eerder deed hij dat met Giel Beelen voor 3FM Serious Request. Dit keer neemt hij zijn Bredase vrienden Hardwell en R3hab mee. Voor dit optreden worden geen kaarten verkocht, maar je kunt ze wel winnen! Wil je erbij zijn? Beantwoord de volgende vraag:

In welke Bredase danceclub begon de carrière van Tiësto?

Stuur je antwoord naar prijsvraag@mezz.nl en vermeld je naam, adres en telefoonnummer. Doe dit voor woensdag 11 januari 12 uur. Inzendingen na die tijd worden niet meer in behandeling genomen. De winnaars krijgen uiterlijk donderdag 12 januari bericht via de mail. Je kunt ook een passe-partout kopen voor de Cultuunacht, dan kun je bij alle locaties naar binnen.

Check ook www.cultuurnachtbreda.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws